Ozon Medic

 

Loading page...

Masaža

Masaža     

U ambulanti možete zakazati tretman manuelne masaže koju izvodi diplomirani fizioterapeut. Svi smo danas izloženi svakodnevnom stresu, koji za posledicu ima nesanicu, glavobolje, pad energije i tupe bolove u ledjima. Masaža je jedan od najstarijih i najjednostavnih oblika lečenja. Prilikom masaže se nadražuju receptori na kozi i potkoznom tkivu sto prouzrokuje budjenje celog organizma. Samim tim masaža odlično deluje na naše zdravlje ali i na raspoloženje. Zbog pozitivnih reakcija koje pruža, masaža je odavno postala neizbežan deo svakodnevnice. Koristi se u svrhu lečenja i uživanja.

U ponudi imamo relax masažu ledja koja ima za cilj podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju mišića. Masaža se može raditi parcijalno ili može obuhvatiti celo telo.

Terapeutska masaža je najtrazenija masaža u našoj ambulanti jer je to spoj medicinske i relaks masaže koja pruža izuzetan osećaj i opušta mišiće. Tokom ove masaže je fokus na bolnim tačkama u vratu ili lumbalnom delu kičme.

Sportska masaža je poseban tip masaže koji se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima čije je telo izloženo većim naporima. Zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšanje cirkulacije, poravnanje mišićnih vlakana, ubrzavanje izbacivanja mlecnih kiselina iz organizma – razlog su za primenu sportske masaže.